In 2021 bestaat de NXT GP kalender uit zes weekenden. Met meer dan 125 deelnemers, vier races per weekend en unieke elementen per weekend  staan deze dagen garant voor een absoluut kartfeest.

NXT organiseert een wedstrijd waarbij de Pro Karts ook op het wedstrijdschema staan. Het zal plaatsvinden op Texel.

De generale repetitie voor het NXT GP Dutch Open seizoen 2021 vindt plaats op historische NXT GP bodem. Op de kartbaan van Karting Texel organiseerde wij ons eerste NXT GP event ooit in 2018. Nu, ruim 2,5 jaar later, starten wij opnieuw het NXT GP seizoen op Texel. Dit keer met de NXT GP Kick-off.

De NXT GP kick-off is de perfecte test om jouw coureur klaar te hebben voor het 2021 seizoen. Via drie vrije trainingen, één kwalificatie en drie wedstrijden racen onze deelnemers zich klaar voor het nieuwe seizoen. Het einde van de dag wordt afgesloten met een dagklassement podium. Let op, de NXT GP Kick-off telt niet mee voor het Dutch Open kampioenschap!

Vanwege de kleinere paddock en kleinere baan kunnen wij per klasse maar een maximaal aantal deelnemers inschrijven. Er wordt in de Pro Kart series gestreden in 2 klasses: 185KG en 195KG.

Zondag 7 maart 2021:

RK1/ NXT WF Junior (Nog 2 plaatsen beschikbaar)
Pro Kart Sprint Cup 185KG (Nog 1 plaats beschikbaar)
Pro Kart Sprint Cup 195KG (Nog 8 plaatsen beschikbaar)
Senior 4-takt ( RK1, Honda 390, NXT WF) (VOL, 0 rijders op reservelijst)

Wees er dus snel bij want vol = vol!

 

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze wedstrijd? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Of wil jij deelnemen maar heb jij geen eigen kart en zou je een raceklare kart willen huren? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit!

 

nxt-racing_social_dutch-open.png

Topics
Geen onderwerpen.
Related Posts

Gesprek laden